Tagrenovering på Sjælland

Er det blevet tid til et nyt tag på Vestsjælland?

Vi håndterer alle opgave, hvad enten det drejer sig om f.eks. ståltag eller teglsten. Når vi laver tag, så tager vi en vurdering af den underliggende konstruktion, undertaget og de tilstødende elementer. Det er vigtigt, at alle de slidte, beskadigede eller manglende dele skiftes eller tilføjes, så gældende regler overholdes. Det kan også være, du ønsker en anden udformning. Her ændrer vi tagkonstruktionen, inden det nye tag lægges på.

Indeklimaet i forbindelse med nyt tag

Når du lægger nyt tag på, så er det værd at overveje en efterisolering af taget. Det er simpelthen for at sikre et mindre varmetab. I længden vil det give gode besparelser på varmeregningen, og du vil opleve et bedre indeklima, der kan mærkes. Derudover er det bestemt værd at overveje, om der skal lægges vinduer i taget for at sikre et bedre naturligt lys indfald i rummene i huset. Vores tømrere og snedkere løser opgaven!

Bestil et tilbud på tagrenovering på Vestsjælland

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger om det pågældende projekt og modtag et uforpligtende tilbud baseret på netop dine ønsker.

Vi ser frem til din henvendelse.

Tagreparation på dit eksisterende tag
Vi rigger til med reb og arbejder i højden
Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?
Hør mere om jeres muligheder på   (+45) 23 43 76 15
Du er meget velkommen til at ringe ind til os, hvis du er nysgerrig på at høre mere. Du kan også henvende dig på mail. Find vores kontaktoplysninger på kontakt siden eller tryk på knappen herunder. Vi ser frem til din henvendelse.