Gulvbelægning i Slagelse

Få et tilbud på nyt gulv

Der findes en bred vifte af muligheder, når det kommer til gulvtyper og gulvløsninger. Parket-, træ-, eller laminatgulv. Hvilken gulvtype skal du vælge? Det er en af de helt store hjernevrider, som mange husejere står med, når de skal bygge nyt hus, eller renovere deres eksisterende hus. Er gulvet nemt at holde? Og passer det til mine forventninger? Det er bare to af de rigtig mange spørgsmål, man kan have, når man skal vælge sit nye gulv. Vi står altid klar til at tilbyde faglig rådgivning.

Flere typer gulve

Trægulve er ofte varmere at gå på end et laminatgulv, men til gengæld kan et laminatgulv bedre tåle en gulvvask end de fleste trægulve, som faktisk kun tåler en overtørring med en hårdt op vredet klud. De fleste laminatgulve fås i dag med et design / print, som ligner et trægulv, og derfor vil man stadig få den visuelle effekt, selvom man har laminatens fordele. Laminatgulve fås i forskellige kvaliteter, hvilket er en vigtigt faktor, når man skal vælge gulv. Vi er din lokale gulvekspert på Vestsjælland.

Så hvordan vælger jeg det bedste gulv?

Uden erfaring med de forskellige gulvtyper eller faglig viden, kan det være svært at vælge det bedste gulv til dit behov. I nogle rum gør man klogt i at vælge efter brug, hvor man i stuen kan tillade sig at vælge et pænere gulv, eller bare et gulv i bedre kvaltiet. Det kunne fx være et sildebensparket. En flot og eksklusiv gulvtype. Det er dog en gulvtype, som vi ikke anbefaler man lægger selv, da det er kompliceret og sjældent med et godt resultat. Alt i alt skal man gøre det æstetiske op imod brugen. 

Bestil tilbud på nyt gulv

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger om det pågældende projekt og modtag et uforpligtende tilbud baseret på netop dine ønsker.

Vi ser frem til din henvendelse.

Professionel hjælp kan spare dig for hovedpine og fejlinvestering
Reperation af eksisterende gulv
Har du spørgsmål eller vil du vide mere?
Hør mere om jeres muligheder på   (+45) 23 43 76 15

Du er også velkommen til at skrive til os på mail. Find vores kontaktoplysninger på kontakt siden eller tryk på knappen herunder. Vi ser frem til din henvendelse.