Lær din tømrer på Vestsjælland bedre at kende

Når man bestiller en opgave hos os, din tømrer på Vestsjælland, er det i høj grad en tillidssag. Du har investeret i et projekt, du endnu ikke har set, og du skal også leve med resultatet. Det er noget, vi som team er klar over. Vi arbejder derfor altid målrettet ud fra den enkelte kundes ønsker og behov.

Mangler du en tømrer på Vestsjælland?

Guldborg Tømrer og Montage er en virksomhed, der tager dine ideer og ønsker og forvandler dem til virkelighed. Vi er din sparringspartner, og du kan forvente vi siger fra, hvis vi ikke mener løsningen er mulig eller giver begrænsninger, som fx ikke opfylder dine ønsker eller krav.

Som virksomhed, mener vi, at det er vores opgave at følge med i de nyeste trends og løsninger, der er på markedet. På den måde er vi altid opdateret på de bedste løsningermuligheder. Vi arbejder for din sikkerhed, og din sikkerhed hos os er i høj grad vores brede erfaring.

Vi glæder os til at høre om din opgave!

100%
Glade kunder
100%
Kvalitet
100%
Flotte resultater
Guldborg TM
Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?
Hør mere om jeres muligheder på   (+45) 23 43 76 15
Du er meget velkommen til at ringe ind til os, hvis du er nysgerrig på at høre mere. Du kan også henvende dig på mail. Find vores kontaktoplysninger på kontakt siden eller tryk på knappen herunder. Vi ser frem til din henvendelse.