Sommerhustilbud på Vestsjællland

Gratis sommerhustilbud på Vestsjælland

Skal dit sommerhus holdes pænt og vedlige, så er det vigtigt, at det løbende bliver renoveret. Det kan være svært at se, hvad der virkelig trænger, ud over “skønhedsfejl”. Derfor tilbyder vi en gratis gennemgang af dit sommerhus, og her kan du selvfølgelig få udarbejdet et konkret tilbud, på hvad det koster at få sommerhuset renoveret.

Vil du høre mere?

Du er meget velkommen til at henvende dig, hvis du ønsker at høre mere om vores sommerhustjek. Det er naturligvis helt uforpligtende at få udarbejdet et sommerhustilbud på Vestsjælland eller i omegn. Har du ønsker til nogle opgaver, kan du trygt henvende dig for at høre mere om vores faglige vurdering.

KONTAKT OS NU

Møllevej 16, 4270 Høng
Mobile: +45 23 43 76 15
Email: kim@guldborgtm.dk

Bestil sommerhustilbud på Vestsjælland

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger om det pågældende projekt og modtag et uforpligtende tilbud baseret på netop dine ønsker.

Vi ser frem til din henvendelse.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?
Hør mere om jeres muligheder på   (+45) 23 43 76 15
Du er meget velkommen til at ringe ind til os, hvis du er nysgerrig på at høre mere. Du kan også henvende dig på mail. Find vores kontaktoplysninger på kontakt siden eller tryk på knappen herunder. Vi ser frem til din henvendelse.