Nyt tag – Guldborg er klar

Er det tid til nyt tag på huset eller en af de andre bygninger på din grund? Ståltag eller teglsten – vi lægger alle tagtyper. Når vi laver tag, så tager vi en vurdering af den underliggende konstruktion, undertaget og de tilstødende elementer. Det er vigtigt alle de slidte, beskadigede eller manglede dele udskiftes eller tilføjes, så de opfylder gældende regler og forhåbentlig giver dig lidt glæde, ikke mindst din forsikring om, at alt er i orden.

Måske ønsker du en anden udformning af dit tag af en æstetisk eller praktisk grund – vi ændrer gerne tagkonstruktionen inden vi lægger det nye tag på.

.

Få tilbud nu
Nyt tag – nyt indeklima?

Når du lægger nyt tag på, så er det værd at overveje en efterisolering af taget, for at sikre et mindre varmetab til gråspurvene – og ikke mindst besparelser på varmeregningen og et hus der er mere værd.

Derudover er det bestemt værd at overveje om der skal lægges vinduer i taget, for at sikre et bedre naturligt lys indfald i rummene i huset. Det kunne være med et velux-vindue, eller en kvist, som passer til husets stil. – begge løsninger fås i løsnings pakker, i flere varianter eller special lavet hos vores tømrer/snedkere.

Reperationer på dit eksisterende tag

Skader på dit nuværende tag? Har dit nuværende tag fået en skade og resten af taget ikke er klar til en komplet udskiftning kan vi selvfølgelig også foretage reparationer på dit tag.

Lige meget hvad du ønsker at gøre, er vi klar til at tage et kig på din tagudskiftning eller reparation, guide dig og give et uforpligtende tilbud.

Få en tilbygning i form af Aluminium udestue

Læs mere

Få udskiftet køkken ell- døre&vinduer

Læs mere

Få lagt nye gulve

Læs mere

Bestil tilbud på tag