Gulvet som passer til din hverdag

Parket-, træ-, eller laminatgulv. Hvilken gulvtype skal du vælge? Det er en af de helt store hjernevrider, som mange husejere står med, når de skal bygge nyt hus, eller renovere deres eksisterende hus. Er gulvet nemt at holde? og passer det til mine forventninger? Det er bare to af de rigtig mange spørgsmål man kan have, når man skal vælge sit nye gulv. Trægulve er ofte varmere at gå på end et laminatgulv, men til gengæld kan et laminatgulv bedre tåle en gulvvask end de fleste trægulve, som faktisk kun tåler en overtørring med en hårdt op vredet klud. De fleste laminatgulve fås i dag med et design / print, som ligner et trægulv og derfor vil man stadig få den visuelle effekt, selvom man har laminatens fordele. Laminatgulv består af en trækerne, som ovenpå har en film, hvor selve træstrukturen er trykt på. Øverst lægger der en laminatafslutning, som fungerer som slidlaget på denne gulvtype. Laminatgulve fås bl.a. som klikgulve, som nemt og hurtigt kan klikkes sammen uden brug af andre samlings foranstaltninger, som fx søm og lim. Laminatgulve fås i flere forskellige kvaliteter, hvilket er en vigtigt faktor, når man skal vælge det helt rigtige gulv. Vi er din lokale gulvekspert på Vestsjælland.

.

Få tilbud nu
Så hvordan vælger jeg det bedste gulv?

Uden erfaring med de forskellige gulvtyper eller faglig viden kan det være svært at vælge det bedste gulv til dit behov. I nogle rum gør man klogt i at vælge efter brug, hvor man i fx i stuen kan tillade sig at vælge et pænere gulv eller bare et gulv i bedre kvaltiet. Det kunne fx være et sildebensparket. En rigtig flot og eksklusiv gulvtype. Det er dog en gulvtype, som vi ikke anbefaler man lægger selv, da det er kompliceret og sjældent med godt resultat, hvis man ikke er erfaren. Alt i alt skal man altså gøre det æstetiske udseende op imod brugen eller den grad af slidtage man vil have gulvet skal kunne stå imod. Derudover er der parameter som rengørings venlighed og pris. Desværre kan det godt være en jungle at finde rundt i og der er mange “gode” tilbud på nogle gulve af en forfærdelig lav kvalitet, hvor man for få kroners ekstra investering kan få et meget bedre gulv, som holder i længere tid.

Professionel hjælp kan spare dig for hovedpine og fejlinvestering

Vi hjælper rigtig gerne med, at guide dig i den rigtige retning ud fra dine ønsker og behov, inden vi bestiller og lægger dit gulv. Her kan vi også give dig en tidshorisont på hvor langt tid vi er om at fjerne dit gamle gulv, eventuelt lave nyt undergulv og lægge dit nye gulv.

Reperation af eksisterende gulv

Har du allerede et gulv af en god kvalitet, som der er en skade på, men hvor du ikke vil skifte hele gulvet? Reperation er en mulighed. Med vores dygtige snedkere kan vi hurtigt afgøre om reparationen kan lade sig gøre – om det kan betale sig og om resultatet vil blive tilfredsstillende. Vi har erfaring med reparation på flere typer af gulve, herunder sildebensparket.

Knirker dit gulv pludselig? Eller buer op? – Det kunne være tegn på en vandskade under gulvet. Kontakt os, så tager vores fugtteknikkere et gik på sagen. Jo hurtigere du gør noget ved det, desto mindre bliver skaden.

Bestil tilbud på gulv nu

Få en tilbygning i form af Aluminium udestue

Læs mere

Få udskiftet køkken ell- døre&vinduer

Læs mere

Få lagt nye gulve

Læs mere