De bedste vinduer og døre til dit behov

Hvad er de bedste vinduer eller døre? Det afhænger af dine behov og eventuelle ønsker til vinduet og dets funktioner. Herunder ting som vinduernes stil og energimærkning. Vi er din lokale tømrer i Slagelse og Høng til at hjælpe dig med dit valg.

Vi anbefaler kun vinduer og døre af en kvalitet vi kan stå på mål for

Vi har stor erfaring med vinduer og døre og deres udvikling igennem tiden. Derudover har vi en indsigt i brugen af de forskellige typer vinduer og deres, hver især, fordele og ulemper. Den viden, vil vi bruge til at guide dig til det bedst mulige valg ud fra dine ønsker, behov og muligheder i forhold til dit hus’ rammer. Om du har et nybygget hus i Slagelse, en gammel villa i Ringsted eller et sommerhus i Stillinge.

Få tilbud nu
Hvilken specifik type af vindue eller dør skal jeg vælge?

Der er flere forskellige typer af af vinduer; træ, aluminium og plastik. Det kan være en jungle at finde det æstetisk rigtige og energi korrekte vindue til den rigtige pris. Man kan igennem en renovering ændre husets udseende og her har vi styr på hvilke muligheder der findes til en eventuel stilændring, som kan hænge sammen med dine nye vinduer. Med vores erfaring kan vi nemt fortælle om lige netop dine muligheder for vinduer og døre imellem de forskellige producenter.

Opmåling og montage på hele Sjælland – Slagelse, Korsør, Sorø og Næstved.

Vi monterer vinduerne lige så snart de er kommet hjem fra fabrikken. Vi måler op på hele Vestsjælland. Med vores base og vores ansatte er vi lokale i både Kalundborg, Høng, Slagelse, Korsør, Sorø, Skælskør og sågar Næstved. Det betyder vi altid er tæt på dig og din opgave.

Renovering af ældre/gamle vinduer og døre

Har du en gammel egetræs dør eller et gammelt vindue, som er blevet beskadiget eller gået til? – så kan vi hjælpe med vores snedkeri og dygtige snedkere. Vi renoverer uerstattelig vinduer og døre, dog med forbehold for hvad der kan lade sig gøre. Kontakt os og så tager kigger vi på netop din opgave.

Bestil tilbud

Få en tilbygning i form af Aluminium udestue

Læs mere

Få udskiftet køkken ell- døre&vinduer

Læs mere

Få lagt nye gulve

Læs mere