Rope Acces

Info om Rope Acces

Guldborg Tømrer og Montage arbejder med det grønne alternativ til lift og stillads. Med Rope Acces, som vi i daglig tale kalder erhverhvsklatring eller arbejdsklatring, kan vi komme selv de svært tilgængelige steder.

Rope acces er ideelt ved arbejdsopgaver som f.eks. reparationsarbejde, rengøring, bygningsvedeligehold og diverse specialopgaver. Det er ikke bare bæredygtigt og ideelt ved svanemærket byggeprojekter, men det nedbringer også udgifter til f.eks. kran, lift eller stilladsarbejde.

Fordele ved Rope Acces

Der er mange fordele ved rope acces, hvilket også er grunden til, at det er en anerkendt metode. Man kan nævne flere fordele som b.la. miljørigtige byggemuligheder, et minimum af gene for omgivelser og naboer, en kortere tidshorisont og metoden nedbringer tilmed unødvendige udgifter.

Vi bistår dit projekt med udgangspunkt i jeres behov. Vi har stor erfaring med både simple og avanceret arbejdsopgaver. Næsten alt det umulige er muligt med rope acces, så du kan trygt henvende dig, hvis du ønsker at høre mere. Vi skræddersyer en løsning ud fra dine behov.  

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?
Hør mere om jeres muligheder på   (+45) 23 43 76 15

Du er også velkommen til at skrive til os på mail. Find vores kontaktoplysninger på kontaktsiden eller tryk på knappen herunder. Vi ser frem til din henvendelse.