Hvem er vi så?

Vi arbejder på tillid – for dine penge

Når man bestiller en opgave hos en håndværker er det en tillidssag. Du har dine sparepenge investeret i et projekt, du endnu ikke har set og skal også leve med resultatet – det er noget vi som team er klar over og målrettet arbejder ud fra.

Manden bag – Hej!

Mit navn er Kim Guldborg, jeg er 29 år gammel og ved at udlever min drøm. For nogle år tilbage startede jeg min egen tømrer- og montagevirksomhed. Jeg ville selv stå bag det arbejde som vi leverede og i dag leverer til jer kunder. Jeg vil være med til at levere din drøm. Det handler om, at jeg og mine medarbejdere er stolte af de opgaver vi leverer til jer som kunder, om opgaven er lille eller stor, simple eller kompliceret. Vi elsker udfordringer og glade kunder.

Filosofien

Guldborg Tømrer og Montage er en virksomhed der tager dine ideer og ønsker og forvandler dem til virkelighed. Vi er din sparringspartner og du kan forvente vi siger fra, hvis vi ikke mener løsningen er mulig eller giver begrænsninger, som fx ikke opfylder dine ønsker eller krav.

Som virksomhed, mener vi det er vores opgave at følge med i de nye trends og løsninger der er på markedet, men også at kunne sammenligne dem med eksisterende løsninger. På den måde er vi altid opdateret på de bedste løsningermuligheder.

Det er din sikkerhed for professionelt arbejde – både i rådgivnings- og byggefasen.

Vi glæder os til at høre om din opgave!

100%

Glade kunder

100%

Kvalitet

100%

Flotte resultater

Få et uforpligtende tilbud her, du kan også bestille et gratis tjek af dit sommerhus